Allergia Blog

Ezt a blogot az Allergia Ambulancia csapata hozta létre annak érdekében, hogy a téma iránt érdeklődők számára az interaktív, információs felületet biztosítson. Hírek, érdekességek, terápiás javaslatok, újdonságok, szakorvos válaszol, minden amire szükséged lehet ha ezzel a betegséggel küzdesz, vagy csak tájékozódni szeretnél!

Friss topikok

Archívum

Az ókori Kínában az orvos csak addig kapta a tiszteletdíját, amíg a gondjaira bízott emberek egészségesek voltak. Ha valaki megbetegedett, akkor a fizetség elmaradt. Az orvos elsődleges feladata az egészség megtartása volt, nem pedig a gyógyítás.

A mai egészségügyi rendszerek inkább betegellátó rendszerek és sajnos az emberek túlnyomó többsége csak akkor törődik az egészségével, akkor fordul orvoshoz, ha már valami panasza van. És sajnos olyanok is vannak, akik akkor sem.

A GÉNLABOR PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ KÖZPONTOT alapító szakemberek azt a célt tűzték maguk elé, hogy felhívják a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára. A mai orvostudomány nagy utat tett meg az ókorhoz képest, de vannak dolgok, amik változatlan formában helytállóak ma is, mint például az egészség megtartása, a betegség megelőzésének kiemelkedő fontossága. Ma már számtalan olyan egyszerű szűrővizsgálat áll rendelkezésünkre, melyekre évente 1-2 órát szánva komoly, olykor végzetes betegségek kialakulását előzhetjük meg.

A GÉNLABOR PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ Központ célja, hogy az orvostudomány mai állása szerint a legmodernebb szűrvizsgálatokat tegye ügyfelei számára elérhetővé, mint például a genetikai szűrővizsgálatok, melyek az emberi DNS-ből képesek kimutatni meglévő vagy majdan bekövetkező betegségeket vagy azok valószínűségét.

Szűrővizsgálataink köre folyamatosan bővül, mindegyiket a legmagasabb színvonal, legmodernebb laborháttér és a legkiválóbb szakorvosok közreműködése jellemzi.

A GÉNLABOR PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ KÖZPONT hivatása, hogy a lehető legtöbb embert figyelmeztesse az ősi bölcsességre, a megelőzés fontosságára.

www.allergiaambulancia.hu            Tüsszögés nélkül  

www.anyajegyambulancia.hu         Biztonságosan a nap alatt

www.genszures.hu

 

Címkék: blog allergia prevenció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allergiablog.blog.hu/api/trackback/id/tr722928458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása